Img 5892
Info
Le Muzée de L’AmuZette te Knokke

Le Muzée de L’AmuZette is een mini-concept store waar 2 levensgenieters de toon en het ritme bepalen. Zelfs als Knokke in rep en roer staat, vind je hier een plek om op adem te komen, een smaakmaker bij een dagje uit aan zee.

Contacteer ons
Img 3495

Honger naar lekkers en moois

Je kan bij Le Muzée de L’AmuZette terecht voor lunch, koffie met taart of aperitief. Relax in de tuin, of in het eigenzinnig interieur, dat uitnodigt om te snuisteren in de verzameling designmeubelen, woonaccessoires, decoratie, vintage, mode en literatuur. En het mooiste is: alles is te koop! Zorg er dus voor dat je alles gezien hebt ...

Img 5887

Le MuZée...

Op de eerste verdieping vind je Le Muzée in Le Muzée de L’AmuZette: het levenswerk van verwoede verzamelaars, een excentrieke plek waarvan er geen twee zijn. Laat je verrassen door een collectie verzamelobjecten die tot de verbeelding spreekt. Elke keer opnieuw ontdek je nieuwe details en interessante stukken. Vanaf heden zijn ook heel wat originele stuks te koop.

De mensen

Ons aanbod

Img 5870

Food & Take away

Stel zelf je salade samen of kies voor een heerlijke croque.

Contact

Reserveren? Meer weten over een product? Advies nodig?
Alles wat je bij ons kan kopen of eten, hebben we persoonlijk beoordeeld en geselecteerd. Je kan dus zeker bij ons terecht voor allerhande vragen of persoonlijk advies.

Je kan ons bereiken op +32 (0)50 69 12 44, op michel_van_aerde@hotmail.com of via onderstaand formulier.

Albertlaan 25
8300 Knokke
+32 (0)50 69 12 44
info@lamuzette.be
BTW BE 0548.881.527
Woensdag & zaterdag:
10u tot 19u
Vrijdag & zondag:
11u tot 19u
Feestdagen & schoolvakanties:
extra open